برای دیدن محتوای سایت روی دکمه دسته بندی کلیک بفرمایید
گروه در پایه و در روانشناسی به معنای تعداد افراذی است که براساس روابط متقابل و احساس همبستگی و شبیه بودن با یکدیگر همکاری و همیاری میکنند و واژه درمانی به این اشاره دارد که هدف کلی و پایه ای گروه درمانی،افزایش آگاهی افراد از خویش و کمک به آن ها برای روشن ساختن تغییرات و اهدافی است که در زندگی مایلند به آن ها دست یابند و نیز فراهم ساختن ابزارآلات لازم برای انجام این تغییرات.
مشارکت کنندگان در محیط امن و پذیرا،فرصت تجربه و یادگیری رفتارها و مهارت های جدید و مشاهده بازخورد های مثبت را دارند.
انواع دیگر رویکرد ها در گروه درمانی نیز هست که بسته به صلاح دید کاردرمان و نوع اختلال و مشکلات افراد و مراجع تعیین میشود.
کاردرمانی:
وجود زمینه و اهداف و دستورالعمل های درمانی توسط کاردرمانگر با مشارکت والدین و کودک،پیوستگی و احساس صمیمیت و ما بودن،وجود زمان و مکان برای جلسات درمانی.
تمرکز بر انجام فعالیت برای ایجاد تغییر و تاکید بر پروسه درمانی چیده شده.این دو مورد مهم ترین ویزگی های گروه درمانی در کاردرمانی هستند.
علاوه بر موارد بالا،تسهیل رشد شخصیت به دلیل تعامل بیشتر با افراد بیشتر،رشد مهارت های حسی و حرکتی،صرفه جویی در زمان و تسریع بهبودی،مشاهده تجربیات دیگران غیر از خود و رفتار های متفاوت،کشف جزئیات بیشتر از شخصیت و افکار و رفتار و... خود،انجام تمرینات لازم برای حضوری فعال در مدرسه،جامعه و محیط کار و ...،برقراری ارتباط موثرتر با درمانگر بهخصوص برای کودکان،بهبود مهارت های ارتباطی،افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس و خلاقیت کودک،افزایش تمرکز و توجه و بسیاری درگر از موارد که سعی بر ذکر آن ها شد.